Vintertur til Vasstulan 3-6 Februar 2022

Velkommen til Vestfold KiteKlubb sin vintertur.

Som tidligere, reiser vi til Vasstulan 1100. Vi har dessverre ikke fått så mange plasser som vi ønsket grunnet stor pågang der oppe. Pr.nå har vi 11stk sengeplasser ledig fordelt på en hytte og en leilighet. Det blir raskt utsolgt, og du kan se antall tilgjengelige plasser når du trykker på knappen nederst på siden Vi står først i køen om mer kapasitet skulle bli tilgjengelig.

Noen vil nok ikke kunne komme før fredag ettermiddag, så den offisielle samlingen starter fredag kveld med felles bespisning. Tidspunkt for mat kommer etter hvert.

Program:

Torsdag:
Reisedag og kiting for de som rekker. Mat ordner man selv torsdag. Er mat å få kjøpt på kafeteria der oppe. Eller ta med egen mat.

Fredag:
Felles frokost, Kite der det blåser, Felles middag (Pizza) på kvelden

Lørdag:
Felles frokost, ut å kite. Om vær og forhold tillater det, blir det race på Vasstulan. Felles middag på kvelden med mulighet for noe «godt» i baren (All drikke er på egen kost). Sosial samling utover kvelden.

Søndag:
Felles frokost, pakke/vaske oss ut av leilighet/hytte, ut å kite til du ikke gidder mer.

NB! Husk å ha med sengetøy til enkel dyne/pute, dobbelt laken. (Kommer an på hvem seng man får, så greit å sikre seg med et dobbeltlaken)

Priser:
kr. 2.200 pr.person (Overnatting, mat fredag, lørdag, frokost/matpakke søndag)
Husk vi har overnatting fra torsdag for de som kan og vil dra opp tidlig. Anbefales.
De som evnt. skulle trenge vegetar mat, bes ta kontakt med Helge Risnes så vil alternativ mat ordnes.

Vi gleder oss til tur, og håper vi får tilgang til flere plasser.