Dokumenter

Referat årsmøte 4.jan 2018

7 av medlemmene møtte opp til årsmøte for VKK

- Gjennomgang av økonomi og året 2017

- Nytt styre består av:

Styreleder: Simen Weum

Kasserer: Thomas Huflåtten

Styremedlemmer: Torgeir Jakobsen, Håkon Lund, Mathias Vestergarden Olsen, Chrisoffer Olafsen, Kjetil Schwoch

 

- Vintertur til Vasstulan eller Haglebu slutten av ferbruar eller tidlig mars. Kommer mer info om lokasjon og dato snart.

- Varbergtur 10-13.mai (Himmelspretten)

- Big Air Cup - En konkurranse over tre dager. En i mai, en i juli og en i september. Detaljer kommer så snart opplegget er klart. Blir en ny og spennende utgave av Big Air for alle nivåer.

- Alle klubbturer blir med bindende påmelding. Alternative aktiviteter blir lagt frem som backup om vinden uteblir. Moro skal vi ha det uansett.

- Det kommer til å bli en del oppdateringer på nettsiden frem mot våren. Vi kommer b.l.a tilby progresjons dager om det er ønskelig. Noe man vil ha litt hjelp til så ta kontakt med klubben og vi setter opp en dag med en erfaren kiter som hjelper deg på vei mot ønsket forbedringer.

 

- Årskontingenten for 2018 blir uforandret på 300kr (betalingslink kommer)

 

-En felles trening med Redningskøyta er diskutert og skal vurderes mot sommeren om det er nok interesse for det. Kommer tilbake til dette.

 

- VKK ønsker å anbefale alle kitere å holde seg unna typiske badestrender med badebøyer midt i sommersesongen. Dette for å unngå uønskede situasjoner med badegjester o.l. Vi har alternativer til badestrendene uten bøyer og potensielle konfliksoner. Hold avstand og tenk sikkerhet.

 

- Vi satser på å ha minst en standrydding løpet av vårsesongen. Bli med og hold kysten ren. Ta gjerne 5min før eller etter en økt til vanlig og. Det hjelper. Vær gode forbilder så følger andre etter.

 

- Husk å bruk #vestfoldkiteklubb på instagram og @vestfoldkiteklubb på facebook når du deler/filmer bilder fra kiteaktiviteten din.